Poziv Gromovima na prosvjedni skup 7. travnja u Zagrebu

0
1082

Udruga  ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ uz Zbor udruga veterana hrvatski gardijskih postrojbi  podupire Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i zahtjeve upućene Vladi Republike Hrvatske vezano za uvođenje dvojezičnosti u grad Vukovar. Nakon sudjelovanja članova Udruge i ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ na mirnom prosvjednom skupu u Vukovaru 2. veljače 2013. godine, pozivamo članove URV 2. gbr Gromovi i sve druge ratne veterane 2. gbr da se odazovu pozivu Stožera za obranu Vukovara i sudjeluju na velikom mirnom prosvjedu protiv uvođenja ćirilice u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj koji će se održati u nedjelju, 7. travnja 2013. godine u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića u 12,05 sati.

Članovi podružnica Udruge, i ratni veterani Gromovi iz drugih mjesta izvan Zagreba neka se sukladno mogućnostima oslone na osobne prijevozne kapacitete, ili se jave lokalnim ili regionalnim koordinacijama braniteljskih udruga, odnosno lokalnih ili regionalnih Stožera za obranu hrvatskog Vukovara koji imaju organiziran prijevoz, i imaju eventualno još slobodnih kapaciteta za prijevoz. Za možebitne organizirane slobodne kapacitete  članovi Podružnice Karlovačke županije URV 2. gbr „Gromovi“, mogu se javiti predsjedniku Milanu Valentiću (098/667-569) i tajniku Podružnice Sisačko-moslavačke županije URV 2. gbr Gromovi, Branku Kolariću (099/805-7231).

Obzirom da se prosvjedni skup održava u Zagrebu, pozivamo članove Udruge Gromova i ratne veterane Gromove sa zagrebačkog područja da se sukladno mogućnostima odazovu u što većem broju.

Na Trg bana Jelačića ukoliko je moguće, potrebno je stići do 11,45 sati. Okupit ćemo se pokraj zdenca Manduševac ispod naše zastave 2. gardijske brigade Gromova.

Poželjno je, također sukladno mogućnostima doći u prikrivnim vojnim odorama s oznakama 2. gbr.

 

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

poziva Vas

na veliki prosvjed protiv uvođenja ćirilice u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj

jer to što se sada događa nastavak je velikosrpske agresije na Hrvatsku,

samo drugim sredstvima.

Svi Vi kojima su Vukovar i Hrvatska u srcu, i ako imate mogućnosti, dođite u što većem broju i podržite nas u našim PRAVEDNIM I ZAKONSKI OPRAVDANIM zahtjevima,

koje možemo realizirati samo uz Vašu veliku potporu.

Vukovar Vas zove, Vukovar Vas treba!

S poštovanjem,

Predsjednik Stožera

Tomislav Josić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here