O Gromovima u Oluji u 24sata i na Hrvatskom radiju

0
1277

Povodom 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, dnevne novine 24sata i Hrvatski radio uspostavili su suradnju s udrugama veterana gardijskih brigada i u svojim novinama, odnosno radio emisijama posvetit će poseban prostor i program hrvatskim braniteljima, sudionicima VRO Oluja, pripadnicima gardijskih brigada.

Uz 18. obljetnicu Oluje 24sata 5. kolovoza objavljuju veliki specijal Naša Oluja. Na 28 stranica, u čast hrvatskim braniteljima, 24sata prisjećaju se  ratnika koji su se borili za slobodnu i neovisnu Hrvatsku. U specijalu predstavljaju pet gardijskih brigada koje su sudjelovale u Oluji. Kako su brigade doživjele, proživjele i preživjele veličanstvenu vojno-redarstvenu operaciju, napisali su ratnici s prve crte bojišnice. Kako su u Oluji ratovali Gromovi, napisao je Mile Krišto.

 

 

U emisiji 1. programa Hrvatskog radija „Ujutro prvi“  koja se emitira u ponedjeljak 5. kolovoza od 7,30 do 8,00 sati, trojica ratnika, pripadnika 2., 4. i 9. gardijske brigade ispričat će priču o proživljenoj Oluji. Iz 2. gardijske brigade „Gromovi“ pričat će Krešimir Maretić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here