Gromovi obilježili blagdan Svih svetih diljem Hrvatske (FOTO)

0
686

Kao i svake godine Gromovi su obišli posljednja počivališta svojih suboraca diljem lijepe naše tako i članovi svih podružnica udruge i kluba OKB-a u Zagrebu, Karlovcu, Sisku i Petrinji, Krapini i u svim djelovima Hrvatske i još dodatno odradili i humanitarnu akciju.

Svi sveti – Petrinja, 29.10.2021. godine

Na poziv Grada Petrinje povodom obilježavanja Dana Svih Svetih, počast poginulim, nestalim i umrlim  hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu odalo je zajedničko  izaslanstvo udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Petrinje i izaslanstvo URV 2.GBR GROMOVI, Podružnica Sisačko-moslavačke županije u sastavu Mirfad Duraković, Ante Barić i Nenad Bužanić.

https://portal53.hr/uoci-blagdana-svih-svetih-polozen-vijenac-i-zapaljene-svijece-kod-sredisnjeg-kriza-na-gradskom-groblju-sv-benedikt/?fbclid=IwAR01Otw8ITOK1SQWOaXfNWpD9676Q8EWR1MBo7dyMthWvZ81NcwVWl0WP8I

Petrinja, 29.10.2021. godine

“BUDI RIJEKA KOJA STALNO TEČE” – pozdrav iz Doline Neretve

Sudjelovali smo u humanitarnoj akciji iz Doline Neretve “BUDI RIJEKA KOJA STALNO TEČE” – pozdrav iz Doline Neretve. Na poticaj don Ive Borića, policijskog kapelana, članovi Udruge IPA Sisačko-moslavačke županije u suradnji sa članovi podružnice URV 2.gbr Gromovi Sisačko-moslavačke županije odazvali su se humanitarnoj akciji i pomogli u podjeli doniranih mandarina u KONTEJNERSKIM NASELJIMA u Petrinji.

https://portal53.hr/budi-rijeka-koja-stalno-tece-pozdrav-iz-doline-neretve/

Svi sveti – Sisak, 31. listopad 2021. godine

Na poziv Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelja Sisačko-moslavačke županije, povodom obilježavanja Dana Svih Svetih počast poginulim, nestalim i umrlim  hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu odalo je zajedničko  izaslanstvo  MORH-a, MUP-a, Ministarstva hrvatskih branitelja i Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije predvođeno predsjednikom Nenadom Bužanićem ujedno i predsjednikom URV 2.GBR GROMOVI, Podružnica Sisačko-moslavačke županije.

https://www.smz.hr/9001-obiljezavanje-blagdana-svih-svetih-i-dusnog-dana

Mošćenica – Petrinja, 31. listopad 2021. godine

Na poziv HRVATSKOG DRUŠTVA LOGORAŠA SRPSKIH KONCENTRACIJSKIH LOGORA PODRUŽNICE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE kod SPOMEN OBILJEŽJA RAZMJENE LOGORAŠA U MOŠĆENICI izaslanstvo URV 2.GBR GROMOVI, Podružnica Sisačko-moslavačke županije u sastavu Jurica Radenić tajnik i Nenad Bužanić predsjednik odalo je počast poginulim, nestalim i umrlim  hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu a posebno stradalim logorašima, 31.10.2021. godine u Mošćenici – Petrinji.

https://portal53.hr/obiljezena-30-godisnjica-razmjene-logorasa-u-moscenici-prve-i-najvece/

https://www.smz.hr/9006-obljetnica-razmjene-logorasa-u-moscenici

Svi sveti – Petrinja, 01.11.2021. godine

Povodom Dana Svih Svetih, URV 2.GBR GROMOVI, Podružnica Sisačko-moslavačke županije, odala je počast poginulim, nestalim i umrlim pripadnicima 2.gbr Gromova kao i svim poginulim, nestalim i umrlim  hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu kod SPOMEN OBILJEŽJA GROMOVA U PETRINJI.

Svi sveti – Velika Gorica 01.11.2012

Povodom Dana Svih Svetih, URV 2.GBR GROMOVI Zagrabačke podružnice, odala je počast poginulim, nestalim i umrlim pripadnicima 2.gbr Gromova kao i svim poginulim, nestalim i umrlim  hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu kod spomen obilježja Golubica.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here