Zamolba za medijskim pokroviteljstvom za održavanje koncerta Marka Perkovića- Thompsona u dvorani “Gradski Vrt” (Osječka Arena)

0
1308

Štovane i drage kolege iz medijskih redakcija,
u želji da pomognemo braniteljske udruge i žrtve obrambenog rata, te djecu i stradale, kao i što više obitelji iz ove populacije, dostavljamo Vam zamolbu za medijskim pokroviteljstvom koncerta.

Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata koju predvodi uvaženi gospodin Petar janjić je u fazi organiziranja nogometne turnira i koncerata , tako smo za te su za ovu godinu planirali i četiri sljedeća koncerta. Prvi koncert održati će se u Osijeku u u novoj dvorani “Gradski Vrt” 14.9.2012 godine, na kojem će nastupiti Marko Perković Thompson.
Molimo sve zainteresirane medije da budu dio ovoga humanitarnog koncerta čiji prihod će biti namijenjen žrtvama i stradalnicima Domovinskoga rata i njihovim obiteljima.
Ispred Thompsona u kulturnom projektu nastupiti će i vukovarski branitelj Tomisalv Šustić, iz zagrebačke srednje glazbene škole na violini Mia Belić te uz violu Ive Šalić iz osječke srednje glazbene škole, tamburaški sastav iz Vukovara “Dunavska čežnja” (djeca branitelja u prosjeku 17 god.starosti) i ženska klapa Ankora iz Podstrane .
Bitno je i istaknuti kako je Udruga Ratnika u organizaciju uključila i Udrugu djece nestalih I poginulih Hrvatskih branitelja , HVIDR-u Osječko-baranjske županije , Udrugu SJP Orao Osijek tako da će dio prihoda biti doniran kao pomoć za budući rad tih stradalničkih Udruga.
Napominjemo kako svi izvođači uključujući i gosp. Perkovića nastupaju bez naknade te da smo dobili također bez naknade usluge i pokroviteljstva od slijedećih institucija i osoba: Dvorana od tvrtke športski objekti Osijek; Pokroviteljstvo Grad Osijek i Županija Osječko- baranjska; Osječka pivovara; ozvučenje, rasvjeta i bina od gosp. Toblera. Dogovoreno je sa Moto-klubovima iz Osijeka, Vukovara te Zagreba da se uključi svo njihovo članstvo kao i članstvo Udruga proisteklih iz Domovinskog rata kako bi se tu večer darivala krv Osječkom zavodu za transfuziju što je i dogovoreno s ravnateljicom gđom. Samardžijom a na darivanje biti će pozvani svi gosti na koncertu.
Hrvatska informativno-novinska agencija Hitra dobila je čast medijskog pokroviteljstva te ovim putem molimo sve elektroničke medije te tiskovine kako bi nam pomogli ka informiranju ovoga projekta, a Udruga Ratnika će istaknuti ime pokrovitelja na svim reklamnim plakatima kao i na samom događanju koncerta u dvorani uz prigodne poklone.
Uz iznimno štovanje, veliku zahvalu te želje za dobro zdravlje Vama i svim djelatnicima, ispred svih pripadnika Udruge Ratnika i HITRA Teama iz cijele Domovine i Bosne i Hercegovine, unaprijed Vam se zahvaljujemo i molimo primite iskaze osobitog poštovanja.

Hitra team Pukovnik Petar Janjić – Tromblon
Marina Raljević Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata

Podatci o organizatoru:
U R H O R
UDRUGA RATNIKA HRVATSKOG OBRAMBENOG RATA
Predsjednik: pukovnik Petar Janjić- Tromblon
Marina Držića 8/5, 32000 Vukovar
E-mail: tromblon.vukovar@gmail.com Mob:098/9493696 ;095/9007353
MB-2626861
OIB-55888985251 Žiro račun Raiffeisen Banka: 2484008-1105401678
Devizni račun Raiffeisen Banka: 272484008 1105401678

www.braniteljski-portal.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here