XIV. redovni godišnji Izvještajni Zbor Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi

0
855

U srijedu, 27. listopada 2021. godine, u Spomen domu Tigrova, Stari Hrast 55, Rakitje. Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi održala je XIV. redovni Izvještajni Zbora.

Zbor je počeo intoniranjem državne himne Lijepa Naša.

Predsjednik udruge gospodin Ivan Krupec pozdravio je sve prisutne i pozvao da minutom ponosne hrvatske tišine odamo počast dvjesto osmorici poginulih Gromova te svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima.

Za daljini tijek rada Zbora predložio je Radno Predsjedništvo u sastavu predsjednik Ivan Krupec, članovi Dubravko Petrović, Milan Valentić, Nenad Bužanić i Zvonimir Kantolić što su delegati na Zboru jednoglasno prihvatili.

Predsjednik Radnog Predsjedništva Ivan Krupec u ime Radnog Predsjedništva zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je Zbor nastavi sa radom prema predloženom Dnevnom redu koji su delegati dobili s pozivom. Izabrana su sva potrebna tijela da bi Zbor mogao nastaviti sa radom.

Tijekom Zbora iznošena su Izviješća; Verifikacijske komisije, Izviješće o radu, Financijsko izviješće, Izvješće Nadzornog odbora i Izvješće Suda časti, raspravljano je o njima i jednoglasno su prihvaćena od strane svih delegata.

Predložen je Plan rada i Financijski plan kao i odluka o visini članarine za 2021. godinu,  koji su poslije kratke rasprave jednoglasno prihvaćeni od strane svih delegata.

Podijeljene su Zahvalnice podupirućim članovima Marku Perčinu, Ivanu Martinjaku i Krunoslavu Horvatiću koji su pružili veliku potporu u radu udruge i našim Gromovima stradalim u potresu.

Predsjednik Radnog Predsjedništva Ivan Krupec zahvalio se svima na strpljenju i zaključio rad XIV. redovnog Izvještajnog Zbora Udruge.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here