XIII. redovni godišnji Izvještajni Zbor Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi

0
1094

U petak, 25. rujna  2020. godine, u vatrogasnom domu DVD Velika Mlaka, Trg Majke Hrvatice 17, Velika Mlaka Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi održala je XIII. redovni Izvještajni Zbora.

Zbor je počeo intoniranjem državne himne Lijepa Naša.

Predsjednik udruge gospodin Ivan Krupec pozdravio je sve prisutne i pozvao da minutom ponosne hrvatske tišine odamo počast dvjesto osmorici poginulih Gromova te svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima.

Za daljini tijek rada Zbora predložio je Radno Predsjedništvo u sastavu predsjednik Krešimir Maretić, članovi Željko Ćubela i Nenad Bužanić što su delegati na Zboru jednoglasno prihvatili.

Predsjednik Radnog Predsjedništva Krešimir Maretić u ime Radnog Predsjedništva zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je Zbor nastavi sa radom prema predloženom Dnevnom redu koji su delegati dobili s pozivom. Izabrana su sva potrebna tijela da bi Zbor mogao nastaviti sa radom.

Tijekom Zbora iznošena su Izviješće o radu, Financijsko izviješće, Izvješće Nadzornog odbora i Izvješće Suda časti, raspravljano je o njima i jednoglasno su prihvaćena od strane svih delegata.

Predložen je Plan rada i Financijski plan kao i odluka o visini članarine za 2021. godinu,  koji su poslije kratke rasprave jednoglasno prihvaćeni od strane svih delegata.

Razriješen je  jedan član Upravnog odbora na osobni zahtjev zbog obveza u Gradu Zagrebu da ne bi došlo do sukoba interesa te je imenovan Željko Makek (Rakun) kao novi član Upravnog odbora u tekući mandat.

Predsjednik Radnog Predsjedništva Krešimir Maretić zahvalio se svima na strpljenju i zaključio rad XIII. redovnog Izvještajnog Zbora Udruge.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here