Veteran Gromova Mladen Fuks – najbolji dočasnik OS RH u studenom

0
1589

Najbolji dočasnik i vojnik za studeni 2013.

.

Časnički namjesnik Mladen Fuks i vojnik Toni Marović proglašeni su najboljim dočasnikom i vojnikom OS RH za studeni 2013. godine, te im je 18. prosinca 2013. godine nagrade i priznanja uručio načelnik Glavnog stožera OS RH, general zbora Drago Lovrić.

Uz zahvalu za dosadašnji rad i trud te prigodnu čestitku u povodu blagdana, general Lovrić poručio im je da i u budućnosti moraju nastaviti dobro raditi kako bi pokazali da su vrijedni ovih priznanja.

Časnički namjesnik Fuks obnaša dužnost operativnog dočasnika u Počasno zaštitnoj bojni, objedinio je stare i izradio nove Standardno operativne postupke za novo ustrojene postrojbe.

Vojnik Toni Marović obnaša dužnost pirotehničara u Bojni za opskrbu Zapovjedništva za potporu, te je sudjelovao u nadzornom tehičkom gađanju na vojnom poligonu „Zečevo“, gdje je pokazao odlične rezultate.

www.morh.hr

Čestitamo ratnom veteranu Gromova i dugogodišnjem pripadniku 2. gardijske brigade “Gromovi”, sadašnjem djelatniku Počasno zaštitne bojne, časničkom namjesniku Mladenu Fuksu na postignutom uspjehu.

Fotogalerija (MORH/S.Brigljević):

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here