URV 2. gbr Gromovi održala XII. redovni godišnji izvještajno-izborni Zbor udruge

0
1444

U  petak 06. rujna  u Velikoj Mlaki,  URV 2. gbr Gromovi  održala je XII. redovni  izvještajno-izborni Zbor Udruge.

Zbor udruge otpočeo je  intoniranjem himne Republike Hrvatske  i odavanjem počasti poginulim Gromovima, hrvatskim braniteljima, prvom hrvatskom predsjedniku RH dr. Franji Tuđmanu. Predsjednik udruge Ivan Krupec otvorio je XII. redovni izvještajni Zbor udruge, te prigodnim riječima pozdravio sve  nazočne te im zaželio dobrodošlicu na Zboru.

Zboru udruge podnijeta su izvješća, Izvješće o radu URV 2. gbr Gromovi za 2018. godinu, Izvješće o financijskom poslovanju udruge u 2018.godini, Plan rada i financijski plan za 2020.godinu, te Izvješće Suda časti i Nadzornog odbora udruge. Sva podnijeta izvješća su jednoglasno usvojena od strane Zbora.

Ovaj Zbor je bio i izborni, tom prigodom Zbor je izabrao predsjednika udruge i sva druga tijela udruge.

Za Upravni odbor u naredno četvrto godišnje razdoblje izabrani su: za predsjednika udruge izabran je Ivan Krupec, za dopredsjednike izabrani su: Nenad Bužanić, Milan Valentić, Dubravko Petrović i Zvonimir Kantolić, za tajnika  izabran je  Zdenko Juričan a rizničara Branko Kolarić, a za članove upravnog odbora izabrani su: Slavko Franc, Krešimir Maretić, Željko Ćubela, Mile Krišto, Stjepan Domjanić, Ante Hodak i Davor Kantolić. Za Nadzorni odbor izabrani su: Dragutin Kos, Tone Petrina, Franjo Mušica, Milenko Tolić, Drago Kovačević. U Sud časti izabrani su: Tonči Soža, Robert Ćaran, Srečko Letica, Zdravko Curman  i Darko Halovanić.

Na zboru donijeta je i Odluka o promjeni i nadopuni Statuta a vezano za davanje moguće pravne osobnosti podružnicama te proširenju broja članova u Nadzornom odboru i Sudu časti ( s dosadašnja tri člana povećano je na pet članova u tim tijelima).

Prije održavanja Zbora udruge, Zagrebačka podružnica održala je i svoj redovni godišnji izvještajno-izborni Zbor, za novog predsjednika zagrebačke podružnice izabran je Dubravko Petrović.

Nakon održanog službenog dijela izvještajno-izbornog Zbora udruge,   veterani Gromova  nastavili su  druženje u ugodnoj atmosferi.

tekst: B.Kolarić, foto: Ž. Makek

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here