Udruga Hrvatskih Branitelja iz Domovinskog rata “Borovje Savica-Šanci”organizirala je malonogometni turnir. “Gromovi” osvojili 1. mjesto

Udruga Hrvatskih Branitelja iz Domovinskog rata “Borovje Šaci”organizirala je malonogometni turnir u čast poginulim Hrvatskim Vitezovima iz Domovinskog rata, za udruge Specijalne policije. Udruga Gardijskih brigada i Udruga Branitelja iz Domovinskog rata .Ekipa Gromova do pobjedničkog postolja odigrala je šest utakmica, te ostvarila skor od svih šest pobjeda. Poslastica turnira je finalna borba gdje smo pobjedili vrlo jaku ekipu ATJ. LUCKO. Naš vratar Kruno Begic proglasen je za najboljeg golmana te Krešo Vuk za najboljeg igrača turnira. Za Ekipu Gromova su nastupali Zdravko Ivankovic, Kruno Begic, Zvonko Ivančic, Krešo Vuk, Mladen Firi, DarKo Katuša. Mario Kršek i Predrag Žulj. Uz vojnicki grah i zajednicko druženje i proslavu prvog mjesta uspješno smo odradili i ovu zadaću.