U Glini predstavljen roman Antuna Jozinga „Mrtvi se ne vraćaju“ (Foto)

0
1208

Kako smo već najavili u Glini su 19. veljače 2013. godine Grad Glina, UHVDR-a Gline, Udruga HVIDR-a Gline i URV 2. gbr „Gromovi“ organizirali predstavljanje knjige dragovoljca i ratnog veterana Gromova, pisca Antuna Jozinga „Mrtvi se ne vraćaju“. Predstavljanje je održano u Knjižnici i čitaonici Hrvatskog doma u Glini s početkom u 18,00 sati.

Na predstavljanju su uz branitelje i građane Gline, te ratne veterane 2. gardijske brigade Gromovi u najvećem broju iz Gline i Siska sudjelovali glinski gradonačelnik Milan Bakšić, vojni kapelan don Milenko Majić i župnik Viduševca fra Juro Stipić.

O knjizi i autoru uvodno je govorio umirovljeni brigadir Mile Krišto, predsjednik Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“. Potom je autor Antun Jozing predstavio roman izrazivši zadovoljstvo što roman predstavlja u glinskom kraju, upravo tamo gdje se odvija radnja romana 1991. godine.  Pozitivan osvrt na knjigu dali su gradonačelnik Milan Bakšić, bivši gradonačelnik Marko Sremić te predsjednik HVIDR-a Gline Stjepan Kostanjević.

Fotogalerija:

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here