Studirajte na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski!

0
1063

naslovna_vs_i

Branitelji, ratni vojni invalidi i njihove obitelji – članovi braniteljskih udruga i zadruga ostvaruju posebne popuste!

Temeljem zaključenog Sporazuma o suradnjina razvoju poduzetništva hrvatskih branitelja, koristimo priliku informirati Vas o aktualnim upisima i novim obrazovnim programima Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski.

U tijeku su upisi na redovni, izvanredni ili ONLINE studij:

te dva nova programa koja kreću od akademske godine 2016./2017.

PRVI ONLINE STUDIJ U HRVATSKOJ – udaljenost, obiteljske ili poslovne obveze nisu više izazovi jer sami odlučujete kada ćete i gdje učiti, a od upisa Vas dijeli tek klik miša! UPIŠITE SE ONLINE!

Kvalitetu naših programa potvrđuje dugogodišnja tradicija obrazovanja za poduzetništvo, a Vama nudimo priliku da sebe i svoje bližnje, uz nas – nagradite uspjehom!

*Na osnovu Sporazuma o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji na razvoju poduzetništva hrvatskih branitelja, braniteljskih socijalno-radnih zadruga i udruga iz Domovinskog rata, sklopljenog između Obrazovne grupe Zrinski, Ministarstva branitelja, Zajednice braniteljskih zadruga i Zajednice udruga i članova hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Grada Zagreba, 13.7.2016., svi članovi te članovi njihovih obitelji ostvaruju povoljnije uvjete prilikom upisa u navedene programe , kao i druge programe Obrazovne grupe Zrinski.

Ovdje možete skinuti  CIJENIK ŠKOLARINA

Navedene cijene primjenjuju se za branitelje i ratne vojne invalide (supružnike i djecu) za generaciju koja upisuje akademsku godinu 2016./2017.

Više informacija potražite na: www.zrinski.org/nikola ili na besplatnom telefonu 0800 442 442, a na raspolaganju Vam stoji i voditeljica referade Danijela Galić na kontaktima danijela.galic@zrinski.org,  01/3695 706 ili 099/4400 150.

Dodatne informacije možete dobiti i kod predsjednika udruge na

broj mobitela: 099/60 60 648.

U  PRILOGU MOŽETE PREUZETI UPITNIK ZA KANDIDATE:

UPITNIK ZA KANDIDATE

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here