Sretan Vam Dan državnosti Republike Hrvatske

0
1052

 

Poštovani veterani 2. gardijske brigade Gromovi, uvažene i drage  obitelji poginulih, umrli i nestali Gromova, hrvatski  branitelji, te svi građani Republike Hrvatske  u ime Upravnog odbora Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi,

čestitam Vam Dan državnosti Republike Hrvatske.

Hrvatski Sabor 25. lipnja 1991. godine donio je povijesnu Ustavnu odluku o samostalnosti i suvremenosti Republike Hrvatske. Odlukom Sabora Republika Hrvatska utemeljena je samostalna i neovisna država, tim činom ispunjena je vjekovna težnja  hrvatskog naroda za samostalnošću.

Kada slavimo Dan državnosti u svojim mislima i molitvama prisjetimo se svih hrvatski branitelja kao i svih onih koji su kroz povijest u težnji za državotvornošću Hrvatske  utkali svoje živote  u temelje naše Domovine.

Prisjetimo se i Prvog hrvatskog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana pod čijim je hrabrim i  mudrim vodstvom stvorena naša moderna Domovina.

Dragi moji, na svoje domove  istaknimo ponosno hrvatske barjake, neka se ponosno vijore u čast i slavu našoj jedinoj domovini Hrvatskoj.

U ime Upravnog odbora udruge

predsjednik Ivan Krupec

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here