Spomen na Groma Dubravka Pukšeca – prvog Siščanina poginulog u Domovinskom ratu

0
1681

U organizaciji Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ Podružnice sisačko-moslavačke županije i Udruge „Tomčev put i prijatelji“, obilježit će se 22. obljetnica pogibije hrvatskog branitelja Dubravka Pukšeca, prvog Siščanina poginulog u Domovinskom ratu.  U ponedjeljak 15. srpnja  2013. godine u 10,00 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće na njegovom grobu na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku. Pripadniku 2. gardijske brigade „Gromovi“, prvom poginulom branitelju grada Siska odat će počast i Grad Sisak čije se izaslanstvo predvoditi zamjenik gradonačelnika Marko Krička.

Tradiciju obilaska groba i njegovanja uspomene na Dubravka Pukšeca održavaju njegovi subranitelji i prijatelji iz navedenih udruga tim više što pokojni Pukšec nema živućih članova svoje obitelji.

Pozivamo ratne veterane Gromove grada Siska, i sve poštovatelje vrjednota hrvatskih branitelja i Domovinskog rata da u ponedjeljak odaju počast Dubravku Pukšecu, a time i svim poginulim hrvatskim braniteljima grada Siska.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here