SP 98 – VETERANI 7. GBR PUMA HUMANITARNA NOGOMETNA UTAKMICA

0
1060

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ podiže spomenik poginulim i nestalom pripadniku,  i 7. gardijskoj brigadi „PUMA“. Spomenik će se postaviti u Varaždinu, u Parku 7. gardijske brigade Hrvatske vojske „PUMA“ 23. travnja 2014. godine.

U osiguranju sredstava potrebnih za izradu spomenika pomaže im Hrvatski nogometni savez s kojim je organizirano odigravanje humanitarne nogometne utakmice između momčadi „SP ’98“ (brončana reprezentacija Hrvatske) i Veterana 7. gardijske brigade „PUMA“ s prijateljima. Brončane će predvoditi legendarni Ćiro Blažević, a nastupit će Šuker, Boban, Bokšić, Ladić, Mrmić i drugi, dok će Veterane Puma predvoditi Milan Hranić. Za Pume bi trebali nastupiti i legendarni bivši Varteksovci .

Utakmica će se odigrati na stadionu Varteksa u subotu 5. listopada 2013. godine u 15.30 sati, a uoči susreta bit će upriličen zabavno-glazbeni program (15.00 sati) uz nastup Varaždinskih mažoretkinja, Dražena Popijača-Pupija, Mirka Švende-Žige i Đuke Čaića, koji će uoči utakmice i u poluvremenu zabavljati gledatelje.

Kroz ovu legendarnu brigadu  prošlo je oko 4500 pripadnika iz cijele Hrvatske, 90 pripadnika ugradilo je svoje živote u stvaranje i slobodu Republike Hrvatske, dok se jedan još uvijek vodi kao nestali. U ime Udruge veterana 7. gbr „Puma“ pozivamo veterane Gromova na sudjelovanje u ovom humanitarnom događaju.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here