Umro je hrvatski branitelj, Grom Miron Antolović

U žalosti i tuzi  obavješćujemo ratne veterane 2. gardijske brigade „Gromovi“, hrvatske branitelje, prijatelje i poznanike da nas je nakon duge i teške bolesti   napustio naš Grom, hrvatski branitelj Miron Antolović.

Pokojni Miron, u obranu napadnute Domovine Hrvatske uključio se 1991. godine kao pripadnik pričuvnog sastava HV-e. Od siječnja 1993. godine bio je pripadnik  2. gardijske  brigade Gromovi.  S 2. gbr Gromovi kada je bio njen pripadnik prošao je sva ratišta u vrijeme Domovinskog rata na kojima je postrojba djelovala. Za svoj doprinos u obrani i oslobađanju Republike Hrvatske u  Domovinskom ratu višestruko je odlikovan.

Sprovod pokojnog Mirona bit će u srijedu 22. kolovoza  2018. godine u 13,30 sati, na mjesnom groblju Palanjek kod Siska.

Ožalošćenoj obitelji,  tugujućoj rodbini i  prijateljima pokojnog Mirona  u ime Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi  izražavamo iskrenu sućut.

Mirone, počivaj u miru Božjem i neka Ti je laka hrvatska zemlja za čiju si se  slobodu nesebično borio.