Serijal „Pobjednici“ na filmskoj platformi studio23

0
3284

Studio23 u  suradnji sa institucijama RH, uz stručnu potporu Glavnog Stožera OS RH, realizirao je  projekt “Pobjednici”. Tema je sveukupna rekapitulacija Domovinskog rata. Glavni lik su Oružane Snage RH, zbog čega je snimljeno preko 1 000 sudionika svih rangova i rodova OS RH.

Vlasnik platforme i autor serijala „Pobjednici“ Nenad Šestić iznosi: „Činjenica da su neki od filmova, uz priloženu referentnu dokumentaciju, bili korišteni u državnom protokolu ( npr. obljetnica VRO Medački džep), govori kako iza sadržaja i projekta stoje institucije RH. Obzirom da će ga koristiti civilne i vojne škole u RH, njegova vrijednost i vjerodostojnost nije upitna. Ovim putem želim napomenuti kako je realizacija  u B i H, u okviru projekta, ostvarena i suradnjom s gosp. Vladom Šoljićem.  Napominjem kako će MORH raditi na engleskim prijevodima, kako bi sadržaj bio dostupan saveznicima  u NATO, a radi jačanja ugleda OS RH.“ 

U cilju promocije ovog filmskog  projekta i procjene kvalitete  sadržaja na filmskoj platformi http://www.studio23.hr može se vidjeti cijeli  filmski serijal „Pobjednici“.

Dio materijala kojim se obrađuje i djelovanje 2. gardijske brigade Gromovi možete vidjeti na linkovima ispod.

Proboj prema Sunji: https://vimeo.com/303101062

Turanj: https://vimeo.com/299408869

Maslenica: https://vimeo.com/303103893

Obrana Dubrovnika, Srđ (6.12.) https://vimeo.com/299405352

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here