RADIONICA ENGLESKOG JEZIKA – OBAVIJEST

Ured za branitelje Grada Zagreba u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u Zagrebu ove godine organizira besplatne radionice – tečajeve engleskog jezika za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji.

Molimo sve zainteresirane  veterane Gromova kao i njihove članove obitelji a koji žele ići na tečajeve engleskog jezika da se žurno a najkasnije do 17.6.2015.g.  jave tajniku udruge Branku Kolariću na broj mobitela: 099/80 57 231.

Polaznici će biti raspoređeni u 3 skupine, na osnovu testiranja ( pismenog i usmenog) koje će se provesti prije početka edukacije. Ukupan broj sati je 70.

Skupine su: 1) početna (za polaznike koji nikad nisu učili engleski jezik)

2) srednja (za polaznike sa solidnim znanjem engleskog jezika)

3) napredna (za polaznike sa solidnim znanjem engleskog jezika, koji trebaju usavršiti znanje)

U sklopu programa za polaznike  naprednog stupnja predviđeno je 15 sati poslovne komunikacije na stranom jeziku (pisanje životopisa u Europass formatu, zamolbe za posao, prezentacijske tehnike, telefoniranje i sl.) što ima za cilj pomoć polaznicima kod apliciranja za posao te povećanje samopouzdanja u korištenju engleskog jezika.

Nastava bi se održavala 2 puta tjedno po 3 školska sata, ujutro ili popodne, po dogovoru. Planirani početak nastave je 28.09.2015., a završetak 16.12.2015. godine.

Testiranje polaznika planirano je  od 6.7.-7.7. ili 1.9.-4.9.