Proslava Dana Domovinske zahvalnosti – Glina

0
2209

Povodom proslave dana pobjede i dana domovinske zahvalnosti u Glini je održano cjelodnevno obilježavalje i kulturno umjetnički program kao i memorijalni ribolovni kup posvećen našem poginulom pripadniku u oluji  Darko Lisac “Foxy”. Nakon pozdravog  govora organizatora odana je počast svim poginulim i nestalim braniteljima minutom šutnje. Bili smo tamo i popratili smo taj događaj i snimili nekoliko slika.

Na Kupu je sudjelovalo 24 ribolovca podijeljenih u 8 ekipa. Može nas radovati što su na Kupu sudjelovali i kadeti tako da se ne moramo brinuti za budućnost ni ribolovnog sporta a ni za promicanje istine o Domovinskom ratu. Po završetku natjecanja i brojanja ulova te zbrajanja rezultata postignuti su slijedeći razultati:

 

U kategoriji Kadeta:   1. Martin Prajdić, 2. Luka Crnković, 3. Josip Šašo

Kategorija Seniora:    1. Branko Jurinec, 2. Zdravko Jurinec, 3. Đuro Adamović

Ekipni poredak:          1. Glina 1, 2. Bjelka Sunja, 3. Glina 2

Takmičenje je proteklo u fer i korektoj borbi uz izvrsnu organizaciju i veliki uloženi trud organizatora, RU Glina i predsjednika gosp. Branislava Jurineca bivšeg pripadnika 1.pb naše brigade.  Kupu su bili nazočni otac pok. Foxya gosp. Janko i sin Ante Lisac koji su pomogli u organizaciji i održavanju takmičanja dok je Ante najuspješnijim takmičarima dijelio medalje i pehare.

 

 

Na ovoj slici su otac Janko, sin Ante i prijetalj i suborac  Denis Zibar-Gibo, našeg poginilog pripadnika izviđača  2.gbr “Gromovi” Darko Lisac – Foxy

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here