Poziv za pomoć pri raščišćavanju i sanaciji terena nakon poplave

0
974

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga Specijalne policije osim prikupljanja humanitarne pomoći, obrane i osiguranja nasipa, organiziraju i Namjenski organizirane snage veterana za raščišćavanje i sanaciju područja zahvaćenog poplavama. Čim se stvore uvjeti, tj. voda se počne povlačiti Zbor će uputiti prve snage na teren, zato je potrebno čim prije prijaviti se odgovornim osobama unutar gardijskih udruga – članica Zbora udruga gardijskih brigada.  Članovi URV 2. gbr Gromovi koji žele i mogu pomoći trebaju se žurno prijaviti Milanu Valentiću (Podružnica Karlovačke županije URV 2. gbr Gromovi, mob., 098 66 75 69), Branku Kolariću (Podružnica SMŽ URV 2. gbr Gromovi, mob. 099 80 57 231), a članovi udruge sa zagrebačkog područja i drugih dijelova RH Stjepanu Domjaniću 098/283 665. Koordinator za cijelu Udrugu, i sve zainteresirane veterane 2. gardijske brigade za ovu humanitarnu akciju je um. brigadir Stjepan Domjanić.  

Moguće je da će se od petka 23. svibnja 2014. odlaziti u Slavoniju, najvjerojatnije po tri dana. Sa sobom je potrebno ponijeti gumene čizme i više kompleta odjeće za rad. Prilikom prijave molimo da se obvezno naglasi vlastita struka i specijalnost.  Pozivamo sve raspoložive članove udruge ali i sve ratne veterane 2. gbr Gromovi da se što žurnije jave gore navedenim osobama i stave na raspolaganje za pomoć stanovništvu poplavljenih područja.  Pozivu se mogu odazvati i svi drugi zainteresirani branitelji, kao i studenti i mladi.

Zamoljavamo Vas da se odazovete i da opet zajedničkim  snagama pomognemo našim Slavoncima koji se nalaze u teškoj situaciji.  Obavijestite i druge, te ih potaknite na sudjelovanje u ovoj važnoj aktivnosti. Ako niste u mogućnosti pomoći, javite onima koji jesu.

Po dobivanju novih informacija oko ove akcije obavijestit ćemo Vas putem naše mrežne stranice, ali i prilikom prijave odgovornim osobama dobit ćete detaljnije informacije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here