Poziv na obilježavanje 22. obljetnice akcije „Farkašić“

Ratni veterani 2. gardijske brigade „Gromovi“ u organizaciji Udruge „Crne mambe“ i URV 2. gbr „Gromovi“ , obilježit će u subotu 19. listopada 2013. godine u Petrinji i Novom Farkašiću  22. obljetnicu akcije „Farkašić. Pozivamo ratne veterane 2. gardijske brigade „Gromovi“, članove udruga „Crne mambe“ i URV 2. gbr „Gromovi“ da zajedno s obiteljima poginulih Gromova uzveličaju ovu svečanost i odaju dužno poštovanje poginulim prijateljima.

Program obilježavanja:

10:00 Petrinja (Senjak) – Polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva vojnog kapelana na spomeniku Pk. Predragu Matanoviću i svim poginulim hrvatskim braniteljima

10:30 Petrinja – Sveta misa za  poginule i nestale  „Gromove“  i sve hrvatske branitelje, kapelica sv. Ilije Proroka u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“

12:00 Novi Farkašić (mjesni dom)– Svečanost povodom 22. obljetnice akcije „Farkašić“ i polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva vojnog kapelana na spomeniku poginulim  pripadnicima 2. gardijske brigade „Gromovi“ i 144. brigade HV.