Poziv hrvatskim braniteljima koji su uvršteni na Listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita ili financijske potpore za 2020. godinu, a pretrpjeli su štetu uslijed potresa

0
902

Uslijed razornog potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb i okolicu, mnogi domovi hrvatskih branitelja su oštećeni, a njihovi uvjeti života dugoročno promijenjeni.

Pozivamo članove obitelji smrtno stradalog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata i HRVI iz Domovinskog rata koji su vlasnici stambenih objekata oštećenih u potresu, a uvršteni su na Listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita ili financijske potpore za 2020. godinu neka nam se obrate radi stambenog zbrinjavanja dodjelom stambenog kredita ili financijske potpore.

Stručna komisija Ministarstva hrvatskih branitelja izvršit će uvid u oštećene stambene objekte i utvrditi visinu potrebnih pripadajućih sredstava sukladno važećem Pravilniku o dodjeli stambenog kredita i financijske potpore.

IZVOR: https://branitelji.gov.hr/vijesti/poziv-hrvatskim-braniteljima-koji-su-uvrsteni-na-listu-prvenstva-za-dodjelu-stambenog-kredita-ili-financijske-potpore-za-2020-godinu-a-pretrpjeli-su-stetu-uslijed-potresa/3644

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here