Potpora medicinskim djelatnicima

0
1002

ZBOR UDRUGA  VETERANA

HRVATSKIH GARDIJSKIH  POSTROJBI

Assembly of associations of 

Croatian war veterans guard units

Avenija Dubrava 220, 10 040 Zagreb

 Ur.broj 23/2103

 Zagreb 17. rujan 2013.

 

Poštovani medicinski djelatnici mi veterani Hrvatskih gardijskih postrojbi iz Domovinskog rata izražavamo Vam potpunu potporu u borbi protiv dehumanizacije rada i života kako vas tako i ostalih hrvatskih građana.

Tijekom rata imali smo vašu nesebičnu skrb koja je često nadilazila profesionalne obaveze na čemu smo vam bezgranično zahvalni. Smatramo da smjer kojim se želi riješiti teška ekonomska situacija dugoročno nije dobar jer postupno otkidanje od vas radnika, seljaka i ostalih skupina koji za ovu situaciju nisu krivi, ni u ostalim zemljama u okruženju nije dao pozitivne rezultate.

Svjedoci smo svakodnevno da kreatori ove situacije odnosno političke elite “izabrane od naroda” ostaju gotovo netaknuti, proširujući sebi bez ikakvog opravdanja povlastice i privilegije. Također poznato je da teški i nesigurni uvjeti života i rada kod ljudi izazivaju razne negativne emocije i stres koji je uzrok sve češćeg obolijevanja građana što opet dodatno opterećuje materijalne, ljudske i financijske resurse u zdravstvu.

                              

                                      Predsjednik ZUV HGP

                                           Ilija Vučemilović Šimunović

Poštovani g. Vučemilović Šimunović,

 U ime svih medicinskih sestara i medicinskih tehničara Hrvatskog strukovnog sindikata zahvaljujemo na vašoj iskrenoj podršci, drago

nam je znati da ste uz nas.

 S poštovanjem, 

 

Anica Prašnjak bacc. med. techn.

Predsjednica Glavnog vijeća

 

 

 

                                                         

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here