Posjeti obiteljima poginulih i nestalih pripadnika 2.gbr Gromovi

0
1073

Kako smo već pisali, od listopada ove godine u tijeku je završna faza provedbe programa Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ –  „Pružanje psihosocijalne i savjetodavne pomoći obiteljima poginulih i nestalih branitelja, pripadnika 2.gbr Gromovi“. Program se provodi u suradnji i uz financijsku potporu Ministarstva branitelja. Članovi Udruge, u više timova raspoređenih po cijeloj Domovini obilaze naše obitelji poginulih i nestalih Gromova u Domovinskom ratu. Posjeti obiteljima, susreti s roditeljima, udovicama, djecom, braćom i sestrama poginulih Gromova  puni su ljudske topline, dobrodošlice, obostranog razumijevanja i zahvalnosti.

Uz poteškoće i probleme s kojima se obitelji susreću, i u kojima im se nastoji pružiti potpora i pomoć, bogatstvo ovih susreta je u otvorenosti srca i obostranoj toploj ljudskoj riječ koja nam je svima potrebna. Obilazeći posljednja počivališta naših Gromova poginulih u Domovinskom ratu, molitvom, paljenjem svijeća i susrećući se s njihovim obiteljima, i Oni su s nama, i u našim srcima.

U fotogaleriji donosimo fotografije obilaska grobova i posjeta obiteljima  od zadnjeg izvješćivanja na našoj mrežnoj stranici. Nakon završetka obilaska obitelji objavit ćemo i preostale fotografije.

 

Fotogalerija:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here