Posebni prigodni vlakovi povodom obilježavanja obljetnice Oluje u Kninu

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice VRO Oluja 5. kolovoza 2018. godine u Kninu, Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s Hrvatskim željeznicama sudjeluje u organizaciji dva posebna prigodna vlaka na relacijama: Zagreb-Knin-Zagreb i Split-Knin-Split.
Vlak iz Zagreba prema Kninu polazi 5. kolovoza 2018. godine u 1.20 sati s Glavnog željezničkog kolodvora u Zagrebu, a u Knin dolazi u 6.50 sati.

Vlak iz Splita prema Kninu polazi 5. kolovoza 2018. godine u 5.24 sati sa Željezničkog kolodvora u Splitu, a u Knin dolazi u 7.19 sati.

Povratak vlaka iz Knina za Zagreb je u 17.27 s dolaskom u Zagreb u 23.29 sati, a povratak iz Knina za Split je u 17.05 sati s dolaskom u Split u 18.59 sati.

S obzirom na ograničen broj mjesta u oba vlaka, zainteresirani hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskog rata prilikom prijave za sudjelovanje u posebnom prigodnom vlaku dužni su obvezno dostaviti sljedeće podatke:
1. Ime i prezime
2. OIB ili datum rođenja
3. Kontakt telefon

Karte za vlak će se preuzimati osobno, obvezno uz predočenje osobne iskaznice.

Prijava za vlak na relaciji: Zagreb-Knin-Zagreb moguća je na brojeve telefona: 01/2308-560 i 01/2308-819.
Prijava za vlak na relaciji: Split-Knin-Split moguća je na broj telefona: 021/480-699.

Napominjemo kako je broj mjesta ograničen brojem raspoloživih vagona, slijedom čega će Ministarstvo osigurati karte sukladno mogućnostima, odnosno raspoloživim kapacitetima.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 30. srpnja 2018. godine, odnosno do raspoloživosti karata.

izvor: https://branitelji.gov.hr/vijesti/posebni-prigodni-vlakovi-povodom-obiljezavanja-obljetnice-oluje-u-kninu/2084