Policijska klapa Sveti Mihovil: Novi videospot u sjećanje na žrtve Domovinskog rata

Novi spot izrađen u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koje su svoj život položile na oltar Domovine.

Policijska klapa Sveti Mihovil u povodu sjećanja na žrtvu Vukovara objavila je spot za pjesmu »Otiš’o je s mirisima jutra«. Riječ je o obradi pjesme koja se nalazi na prvom studijskom albumu klape, objavljenom u rujnu ove godine. Pjesma je poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je napustio prošlog tjedna.

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil izrađen je u povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koje su svoj život položile na oltar Domovine.

Ponos i domoljublje zapisani na filmsku vrpcu u ovom videospotu prikazani su kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog grada Vukovara.

IZVOR: https://www.novilist.hr/scena/glazba/policijska-klapa-sveti-mihovil-novi-videospot/