PODSJEĆAMO: Predstavljanje romana Antuna Jozinga „Mrtvi se ne vraćaju“

Kako smo Vas već obavijestili sutra u četvrtak 27. prosinca 2012. godine u Dvorani male scene Pučkog otvorenog učilišta Hrvatskog doma u Petrinji s početkom u 18,00 sati bit će predstavljanje romana ratnog veterana 2. gbr „Gromovi“ i dragovoljca Antuna Jozinga „Mrtvi se ne vraćaju“ u nakladi Hrvatske kulturne zaklade – Hrvatskog slova.

Knjigu će predstaviti petrinjski gradonačelnik Željko Nenadić, savjetnik za branitelje sisačko-moslavačke županice umirovljeni pukovnik Ivica Pandža Orkan, predsjednik Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ umirovljeni brigadir Mile Krišto i sam pisac Antun Jozing.

Grad Petrinja, Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ i pisac Antun Jozing pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje ove knjige.

Pozivamo veterane i dragovoljce Domovinskog rata, posebno ratne veterane 2. gardijske brigade Gromovi da se odazovu ovom događaju u što većem broju.
Nakon predstavljanja knjiga će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.