PETA GODIŠNJICA RADA WEB STRANICE URV 2. GBR GROMOVI

NASLOVNA_AA

Prije pet godina 10. srpnja 2011.g. URV 2. gbr Gromovi pokrenula je rad web stranice udruge. Kroz proteklo vrijeme ovaj projekt pokazao se kao pun pogodak. Ostvaren je primarni cilj ovog projekta a to je da se pravovremeno članstvo udruge, veterani Gromova kao i cjelokupna javnost upozna s radom udruge. Uz informiranje o redovnim  aktivnostima udruge na web stranici odrađene su mnoge teme i prenesene vijesti vezane za braniteljsku populaciju, Hrvatsku vojsku, braniteljske udruge i druga društvena događanja. Prosječna posjećenost naše web stranice je 12.000 posjeta mjesečno što je respektabilna brojka za ovakav tip web stranice.

Koristimo ovu priliku te se u ime Upravnog odbora i u svoje osobno ime  zahvaljujem svima koji su u proteklom vremenu svojim trudom i zalaganjem učinili da ova web stranica ima svoje sadržaje i  da funkcionira. Posebno se zahvaljujemo Robertu Ćaranu prvom uredniku web stranice te Željku Makeku Rakunu na izradi, tehničkoj obradi i održavanju stranice. Isto tako zahvaljujemo se i svim Vama  dragi naši posjetitelji web stranice.

urednik web stranice Branko Kolarić