Gromovi 05. kolovoza obilježili 24. obljetnicu VRO “Oluja”

Veličanstvena pobjeda Hrvatske vojske u Domovinskom ratu u vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja” osigurala je mir i stabilnost u Domovini Hrvatskoj.

Veterani Gromova okupljeni u Udrugu ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi, diljem Domovine Hrvatske u povodu 24. obljetnice VRO “Oluja”,  odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima. Nakon odavanja počasti, Gromovi su se okupili u Krapini, Karlovcu, Dugoj Resi, Grabovcu, Sisku, Petrinji, Zagrebu, Dugom Selu…  i drugim mjestima  te se u zajedništvu prisjetili dana ponosa i slave.

Već tradicionalno, veterani Gromova iz Kluba OKB-a URV 2. gbr Gromovi održli su višednevno kampiranje na Kupi u Petrinji. U danima ponosa i slave veterani Gromova obišli su mjesta stradanja i mjesta posljednjih počivališta svojih suboraca. Nakon svečanog obilježavanja 05. kolovoza na Kupi okupili su se i drugi veterani Gromova u zajedništvu i ugodno druženje s ostalim hrvatskim braniteljima.

Izvor fotografija: FB, veterani Gromova