ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA UDRUGE RATNIH VETERANA 2. GARDIJSKE BRIGADE GROMOVI SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

0
474

U Sisku 18. prosinca 2022. godine održana je REDOVNA  SKUPŠTINA UDRUGE RATNIH VETERANA 2. GARDIJSKE BRIGADE GROMOVI SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE.

Na SKUPŠTINI UDRUGE koja je održana u hotelu Panonija koju je otvorio i sve prisutne prigodno pozdravio predsjednik Nenad Bužanić izabrano radno predsjedništvo U SASTAVU PREDSJEDNIK Branko Kolarić i članovi Josip Gavranović i Ivica Matković, koje je vodilo skupštinu sukladno dnevnom redu iste te su sva izviješća za 2022. godinu i PLANOVI RADA za 2023. godinu prihvaćena jednoglasno od strane članova SKUPŠTINE.

U svom obraćanju kod podnošenja IZVIJEŠĆA i predlaganja PLANOVA RADA predsjednik Nenad Bužanić iznio je dobru dosadašnju suradnju sa svim našim članovima i UDRUGAMA s područja Sisačko-moslavačke županije, kao i SREDIŠNJICOM UDRUGE s kojom je provedeno niz  aktivnosti i programa koji su hvale vrijedni i prepoznati u našoj braniteljskoj populaciji a posebno u PROGRAMIMA/PROJEKTIMA “Proslava Dana 2.gbr Gromovi”, “BUDIMO ZAJEDNO”, STUDIJSKO PUTOVANJE – “JUŽNO BOJIŠTE – GODINE PONOSA” – “14. 10.2022. – 16.10.2022. godine”.

Na kraju predsjednik Nenad Bužanić prigodo se zahvalio svima koji su pružili financijsku potporu programima i aktivnostima UDRUGE, a posebno Ministarstvu hrvatskih branitelja, Sisačko-moslavačkoj županiji, Gradu Sisku, Općini Sunja. Općini Hrvatska Dubica, Općini Dvor.

Na  SKUPŠTINI ispred gostiju prigodno su se obratili predsjednik Koordinaciji udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Siska Željko Gršić, zamjenik načelnika Općine Dvor Franjo Juranović i predsjednik Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Mato Fofić, koji su pohvalili dosadašnji rad i suradnju sa UDRUGOM koja je prepoznata u zajednici i zaželjeli daljnji uspjeh u radu.

Nakon službenog dijela SKUPŠTINE nastavljeno je druženje u ugodnoj atmosferi veterana Gromova i dragih nam gostiju.

https://www.smz.hr/aktualno/9794-ii-redovna-skupstina-udruge-ratnih-veterana-2-gardijske-brigade-gromovi-smz

https://photos.google.com/share/AF1QipMFrBEs_En7K4CcsMnGSO2hAr7gttdty50RmzkEnxcDGQa8uKLsch3tnrW2g1ezfw?key=WVA3XzAwend6aVAza2lkWFZmMEVQR3lQZ2NrTW9R

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here