Održana je osnivačka Skupština Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi Sisačko-moslavačke županije

0
739

U Sisku 03. rujna održana osnivačka Skupština Udruge ratnih veterana 2. gardijske  brigade Gromovi Sisačko-moslavačke županije. Upravni  odbora URV 2. gbr Gromovi podružnice Sisačko-moslavačke županije donio je odluku da podružnica dobije pravnu osobnost koju do sada nije imala te se pristupilo osnivanju Udruge s pravnom osobnosti.

Na osnivačkoj Skupštini udruge koja je održana u hotelu Panonija izabran je predsjednik udruge Nenad Bužanić. Izabrani su i članovi Upravnog odbora dopredsjednik Branko Kolarić, tajnik: Jurica Radenić, Predrag Begić, Tonček Pavićić, Ivica Matković, Drago Kovačević, Milan Sarač i Zlatko Ceković. Za Nadzorni  odbor izabrani su Oliver Mioković za predsjednika  te za članove  Milan Kosić i Jasminka Utoić-Tončina. Za predsjednika Suda časti udruge izabran je Slavko Franc te članovi Srečko Letica i Ivo Šterk.

Skupština URV 2. gbr Gromovi Sisačko-moslavačke županije donijela je novi Statut udruge te je usvojila  plan rada i financijski proračun za 2022. godinu. Prigodnim riječima obratio se novo izabrani predsjednik udruge Nenad Bužanić, zahvalivši se na ukazanom povjerenju i pozvao sve članove na nastavak dobre suradnje. Predsjednik URV 2. gbr Gromovi Ivan Krupec u svom prigodnom obraćanju izrazio je srdačne čestitke izabranom predsjedniku Nenadu Bužaniću kao i svima izabranima u tijela udruge. U svom obraćanju predsjednik je iznio dobru dosadašnju suradnju sa svim našim dosadašnjim članovima s područja Sisačko-moslavačke županije. Udruga je nositelj puno aktivnosti i programa koji su hvale vrijedni i prepoznati u našoj braniteljskoj populaciji a posebno u projektu „Budimo zajedno“ koji je višegodišnji kojim se pomaže najpotrebitijima hrvatskim braniteljima, zaključio je Krupec.

Nakon službenog dijela osnivačke Skupštine nastavljeno je druženje u ugodnoj atmosferi veterana Gromova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here