Održana izvanredna izborna Skupština ” Gromova ” Krapinsko zagorske županije

0
183

Nakon održane izvanredne izborne Skupštine ” Gromova ” Krapinsko zagorske županije, od danas Krapinsko zagorska Podružnica ima novog Predsjednika.

Izvanredna izborna Skupština ” Gromova ” Krapinsko zagorske županije održana je 28. lipnja 2024.g. u Društvenom doma u Jurjevcu kod Krapinskih Toplica. Uz nazočnost članova zagorske Podružnice na skupštini su kao gosti nazočili; Predsjednik urv 2. gbr ” Gromovi” Nenad Bužanić, Predsjednik ” Gromova” zagrebačke županije Dubravko Petrović, Predsjednik Nadzornog odbora Gordan Galić i član UO središnjice Drago Kovačević .

Nakon dužeg razdoblja u kojemu je vodio ” Gromove ” Krapinsko zagorske županije, dosadašnji Predsjednik Zvonimir Kantolić dao je ostavku na dužnost Predsjednika , zbog zdravstvenih razloga. U svom emotivnom i iskrenom izlaganja podsjetio je na postignute rezultate, na povijest ustrojavanja Podružnice Krapinsko zagorske županije. Nakon 9 godina udruga ” Gromova” Krapinsko zagorske županije, dokazale je da joj je na prvom mjestu briga o članovima i braniteljskoj populaciji, a sve u cilju očuvanja digniteta Domovinskog rata. Naša cjelokupna udruga je među najjačima i najboljima u RH, tako smo se i mi Zagorci potrudili da slijedimo taj cilj, rekao je bivši Predsjednik Zvonimir Kantolić.

Uz čestitke novom Predsjedniku Podružnice, zahvalio je svim članovima ” Gromova” Krapinsko zagorske županije, svim bivšim Predsjednicima središnje udruge, Predsjednicima Podružnica, a nadasve, i sadašnjem Predsjedniku Nenadu Bužaniću.

Novoizabrani Predsjednik “Gromova ” Krapinsko zagorske županije je Slavko Belanović, Potpredsjednik Stjepan Duš, tajnik Zdravko Grden i rizničar Ivan Premrl. Novoizabrani Predsjednik Belanović, prigodnim riječima se obratio se Skupštini i gostima, uz zahvalu što je izabran, svojim radom, i radom cjelog UO, zajedno sa svim članovima, potruditi ćemo se, da ” Gromovi” budu na vrhu, tamo gdje im je mjesto, jer i u Domovinskom ratu smo bili jedna od najboljih i najelitnijih postrojbi RH, rekao je novoizabrani Predsjednik.
Skupština je završila prigodnim domjenkom u 21.00 h

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here