Održan završni 12. sastanak s projektnim partnerima

U prostorijama sjedišta udruge održan je završni, 12. sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o sljedećim udrugama: Udruga specijalne policije iz DR RH, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga „Rast“.

Projekt je sufinanciran putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja, te je fokusiran na poboljšanje kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Dvanaesti sastanak održan je 04.veljače 2021. godine u prostoru Udruge u Dubravi 220.

Na 12. sastanku se izvjestilo partnerske udruge o stanju trenutnih aktivnosti i budućim aktivnostima projekta. Izvještava se o napretku projekta ističući kako sve gerontodomaćice i osobne pomoćnice su završile svoj posao.

Preostali elementi poput izrade vrednovanja pružatelja usluge su pred krajem ispunjenja. Liječnik opće prakse je obišao drugi puta korisnike i izradio medicinske kartone. Izrađeni su i završni računi potrebni za ispunjenje projekta poput izrada promomaterijala. Volonterski dio i objave na službenoj na web stranici projekta su postignuti, što je također bio jedan od uvjeta.

Izvjestilo se i kako je Nacionalna zaklada 26. siječnja 2022. izvršila je provjeru administrativnih, financijskih, tehničkih i fizičkih elemenata projekata u prostorijama udruge te da u provjeri nije ustvrdila nikakve nedostatke.

Izvještava se o završnim detaljima za završetak projekta i napominje se kako je rok za plaćanje svih preostalih troškova 30 dana od završetka projekta, to jest do 05.03.2022. Priprema se i za slanje završnog, osmog zahtjeva za nadoknadom sredstava skupa sa svom dokumentacijom i potrebnim završnim izvješćem. Rok za slanje je 05.03.2022.