ODRŽAN VII. REDOVNI IZVJEŠTAJNO-IZBORNI ZBOR URV 2. GBR GROMOVI

0
1661

U utorak 15. rujna 2015.g.  Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi održala je u Velikoj Mlaki VII. redovni izvještajno-izborni Zbor udruge. Na samom početku Zbora odana je počast domovini intoniranjem himne RH a  minutom šutnje odana je počast svim poginulim, umrlim i nestalim  Gromovima i   hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Prigodnim riječima nazočnima se obratio predsjednik URV 2. gbr Gromovi Željko Ćubela, zaželio je  dobrodošlicu na Zbor udruge.

Zbor je vodio tajnik udruge Branko Kolarić  kao predsjednik radnog predsjedništva a uz njega u radnom predsjedništvu bili Slavko Franc i Ivan Mandić. Predsjednik udruge Željko Ćubela podnio je izvješće o radu udruge, a rizničar Krešimir Maretić podnio je izvješće o financijskom poslovanju udruge u 2014.g. Podnijeta izvješća su jednoglasno usvojena od strane Zbora udruge. Zboru su podnijeta i izvješća Nadzornog odbora koje je podnio član odbora Damir Kuštelega i izvješće Suda časti koje je podnio predsjednik  Petar Bajan, podnijeta  izvješća  Zbor  je prihvatio jednoglasno.

Na Zboru udruge  42. delegata podružnica udruge,  usvojili su novi Statut udruge, izabrali novo vodstvo udruge, izabrali likvidatora udruge  i usvojili plan rada i financijski plan za 2015.g. i 2016.g.

Za predsjednika udruge u mandatnom razdoblje 2015. – 2019. izabran je Ivan Krupec mag.ing.agr., a za članove Upravnog odbora izabrani su: Nenad Bužanić, Milan Valentić, Zdravko Curman, Boris Halužan, Branko Kolarić, Stjepan Domjanić, Slavko Franc, Mile Krišto, Ivan Mandić, Željko Ćubela, Krešimir Maretić, Dragutin Kos, Ante Hodak i Davor Kantolić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Drago Matanović a za članove: Damir Kuštelega i  Ivica Batarilović. U Sud časti izabrani su: predsjednik Tonći Soža, članovi: Robert Ćaran i Dubravko Petrović.

U ime Upravnog odbora Slavko Franc zavalio se  bivšem predsjedniku Željku Ćubeli na njegovom požrtvovnom radu za udrugu te svemu dobrome što je učinio da udruga uspješno provodi svoje zacrtane ciljeve i programe.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here