Održan sedmi sastanak s projektnim partnerima

0
617

U prostorijama udruge namijenjene za provedbu EU projekta održan je sedmi sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034): Udruga specijalne policije iz DR RH, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga „Rast“.

Sam projekt sufinanciran je putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja. Projekt Budimo zajedno posvećen je poboljšanju kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Sedmi sastanak održan je 24. ožujka 2021. godine u poslovnom prostoru Udruge za provedbu Projekta.

Na sedmom sastanku s partnerskim udrugama izvjestilo se o aktivnostima u projektu koji se odvijaju i budućim aktivnostima projekta te problemima na koje je udruga naišla tijekom provedbe. Sve zaposlenice rade bez problema i položile su tečaj za gerontodomaćice čime su ispunjeni elementi osposobljavanja za gerontodomaćice i osobne asistente. Glavni fokus sastanka bila je diskusija vezana za ispunjenje volonterskih aktivnosti i ispunjenje marketinškog plana.

Raspravlja se o načinu kako uključiti volontere u projekt i koja skupina bi bila adekvatna za taj posao. Navodi se koja je zakonska osnova za volontiranje i što bi bilo potrebno za ispunjenje. Raspravlja se o mogućim volonterima i obliku posla koji bi obavljali. Partnerske udruge dale su svoje mišljenje i podijelile iskustva vezano za tematiku volontiranja, a potom i kako bi bilo najbolje ispuniti marketinški plan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here