Održan redovni izvještajni Zbor Zagrebačke podružnice i URV 2. gbr Gromovi

0
1672

U subotu 11. ožujka u Velikoj Mlaki održani su redovni izvještajni Zborovi Zagrebačke podružnice i URV 2. gbr Gromovi. Prvo je u 17,00 sati održan redovni izvještajni Zbor Zagrebačke podružnice.

Predsjednik Zagrebačke podružnice Zboru je podnio  izvješće o radu podružnice u 2016. godini a rizničar Stjepan Domjanić podnio je izvješće o financijskom poslovanju podružnice u 2016, godini. Podnijeta izvješća su jednoglasno i usvoje kao i prijedlog rada podružnice za 2017.godinu.

Nakon Zbora Zagrebačke podružnice održan je VIII. Redovni izvještajni Zbor URV 2. gbr Gromovi.

Zbor je otpočeo intoniranjem himne Republike Hrvatske  i odavanjem počasti poginulim Gromovima, hrvatskim braniteljima i prvom hrvatskom predsjedniku RH dr. Franji Tuđmanu.

Uz 41  izaslanika podružnica  na Zboru udruge   su nazočili predstavnici MO Velika Mlaka te izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba, ujedno i veteran 2. gbr Gromovi Miodrag Demo.

Izvješće o radu Udruge  u 2016. godini podnio je predsjednik udruge Ivan Krupec, izvješće o financijskom poslovanju udruge podnio je rizničar udruge Stjepan Domjanić. U ime Suda časti izvješće je podnio član suda časti Dubravko Petrović. Izvješće Nadzornog odbora podnio je član odbora Ivica Batarilović. Sva podnijeta izvješća su jednoglasno usvojena od Zbora udruge.

Na Zboru je usvojen i Plan rada udruge za 2017. i 2018. godinu, te donijete odluke o razrješenju člana Upravnog odbora Zdravka Curmana te je u upravni odbor udruge izabran Zvonimir Kantolić.

Prigodnim riječima veteranima Gromova obratili su se gosti, predstavnik MO Velika Mlaka i izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Miodrag Demo.

Nakon održanih  Zborova  u ugodnoj atmosferi nastavljeno je druženje veterana Gromova i gostiju.

foto: Ž. Makek/Z.Grden

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here