Održan peti sastanak s projektnim partnerima

0
758

U prostorijama udruge namijenjene za provedbu EU projekta održan je četvrti sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o Udruzi specijalne policije iz DR RH, Zboru udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruzi „Rast“.

Sam projekt sufinanciran je putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja. Posvećen je poboljšanju kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Peti sastanak održan je 02. studeni 2020. godine u poslovnom prostoru Udruge za provedbu Projekta.

Na sastanku se izvjestilo partnerske udruge o provedenim aktivnostima u projektu i budućim aktivnostima projekta te problemima na koje je udruga naišla tijekom provedbe. Izvještava o napretku projekta i nastavku rada svih zaposlenih gerontodomaćica i osobnih pomoćnica u četiri županije i ispunjavanju mjesečnih lista evidencija rada. Medicinska sestra je zaposlena i radi bez problema s korisnicima, ispunjavajući evidencije lista. Obavijestili smo partnerske udruge o završetku osposobljavanja gerontodomaćica i osobnih pomoćnica.

U bližoj budućnosti planira se nabava opreme za obavljanje usluga koje uključuju usisavače i pegle za zaposlenice i njihovo označivanje vidljivošću. U skladu sa zimskim uvjetima istaknuto je i nužnost promjena guma automobila na zimske gume.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here