Održan osmi sastanak s projektnim partnerima

0
640

U prostorijama udruge održan je osmi sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o sljedećim udrugama: Udruga specijalne policije iz DR RH, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga „Rast“.

Projekt je sufinanciran putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja, te je fokusiran na poboljšanje kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Osmi sastanak održan je 20. travnja 2021. godine u prostoru Udruge u Dubravi 220.

Na osmom sastanku se izvjestilo partnerske udruge o stanju trenutnih aktivnosti i budućim aktivnostima projekta. Izvještava se o napretku projekta ističući kako sve gerontodomaćice i osobne pomoćnice te medicinska sestra rade posao bez problema i ispunjavaju evidencije rada.

Izvjestilo se i o tome kako liječnik također obilazi korisnike i vodi evidencijske liste, što je jedan od ispunjenja elementa projekta. Uz to spomenuto je i korištenje službenog vozila u pomoći prijevoza korisnika u bolnicu.

Raspravlja se i o tome kako ispuniti element troška izrade vrednovanja pružatelja usluge, volonterskom radu i objavama vijesti na stranici projekta. Raspravljalo se i o proceduri vezanoj za korištenje godišnjih odmora zaposlenika te na koji način se oni moraju ispuniti.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here