ODRŽAN IZVJEŠTAJNI ZBOR PODRUŽNICA KARLOVAČKE ŽUPANIJE ZA 2014.g.

0
980

Podružnica Karlovačke županije URV 2.gbr Gromovi održala je redovni Izvještajni Zbor podružnice 28. ožujka 2015.g. u s. Ribarići kod Ogulina. Predsjednik podružnice gospodin Milan Valentić na samom početku Zbora srdačno je pozdravio obitelji poginulih Gromova kao i sve nazočne  goste i veterane Gromova  na zboru te zaželio dobrodošlicu i ugodni boravak na području Gorskog Kotara. Radni dio zbora kao predsjednik radnog predsjedništva vodio je gospodin Mato Špehar.  Predsjednik Milan Valentić  podnio je izvješće o radu podružnice u 2014.g. a rizničar podružnice Janko Žgela podnio je financijsko izvješće za 2014.g.Podnesena  izvješća su jednoglasno usvojena kao i prijedlog rada i financijskog proračuna za 2015.g. Predsjednik podružnice iznoseći izvješće o radu za 2014.g. zahvali se svim svojim suradnicima i članovima podružnice  koji su svojim marljivim radom i požrtvovnošću u 2014.g.  doprinijeli da podružnica ostvari sve zacrtane ciljeve programom rada podružnice za 2014.g.

Dosadašnji tajnik podružnice gospodin Danijel Mataija na osobni zahtjev razriješen je dužnosti tajnika zbog privatnih obveza, a za novog tajnika podružnice izabran je gospodin Dražen Marčić. Na kraju Zbora predsjednik URV 2. gbr Gromovi gospodin Željko Ćubela pohvalio je rad podružnice Karlovačke županije, posebno se zahvalio predsjedniku podružnice Milanu Valentiću na vođenju podružnice. Napomenuo je da i uz skromna financijska sredstva koja dobije podružnica postignuti su dobri rezultati u radu podružnice u 2014.g, udruga je uvijek na raspolaganju za potporu i pomoć u radu podružnice kao i pomoć svakom našem članu i svim veteranima  Gromova.

Zbor je protekao u ugodnoj atmosferi, veterani Gromova Karlovačke županije domaćinski  su počastili svoje uzvanike u prigodnom domjenku koji su pripremili.

Atmosferu sa Zbora  prenosimo vam u  našoj foto-galeriji.

tekst/foto:B.Kolarić

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here