Održan deveti sastanak s projektnim partnerima

0
628

Održan deveti sastanak s projektnim partnerima

U prostorijama sjedišta URV 2. gbr Gromovi održan je deveti sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o sljedećim udrugama: Udruga specijalne policije iz DR RH, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga „Rast“.

Projekt je sufinanciran putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja, te je fokusiran na poboljšanje kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Deveti sastanak održan je 30. rujna 2021. godine u prostoru Udruge u Dubravi 220.

Na devetom sastanku se izvjestilo partnerske udruge o stanju trenutnih aktivnosti i budućim aktivnostima projekta. Izvještava se o napretku projekta ističući kako sve gerontodomaćice i osobne pomoćnice te medicinska sestra rade posao bez problema i ispunjavaju mjesečne evidencije rada. Službeno vozilo se koristi u pomoći prijevoza korisnika u bolnicu na preglede.

Izrađen je marketinški plan, što je jedan od uvjeta ispunjenja projekta. Evidentiran je i problem kašnjenja isplate sredstva Zaklade, s uobičajenih dva mjeseca od predaje zahtjeva za nadoknadom sredstava na četiri mjeseca, što je otežalo funkcioniranje i ispunjenje drugih elemenata u projektu.

 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here