Održan četvrti sastanak s projektnim partnerima

0
675

U prostorijama udruge namijenjene za provedbu EU projekta održan je četvrti sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o Udruzi specijalne policije iz DR RH, Zboru udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruzi „Rast“.

Sam projekt sufinanciran je putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja. Posvećen je poboljšanju kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Četvrti sastanak održan je 14. rujna 2020. godine u poslovnom prostoru Udruge za provedbu Projekta.

Na sastanku se izvjestilo partnerske udruge o provedenim aktivnostima u projektu i budućim aktivnostima projekta te problemima na koje je udruga naišla tijekom provedbe. Izvještava se o napretku projekta i nastavku rada zaposlenih gerontodomaćica i osobnih pomoćnica. Ispunjeni su elementi zapošljavanja gerontodomaćice i osobne pomoćnice u Zagrebačkoj županiji. Od osam potencijalnih korisnika sedam ih je pristupilo projektu. Medicinska sestra je zaposlena i radi bez problema s korisnicima, ispunjavajući evidencije lista. Nabavljena je medicinska oprema i EKG za potrebe projektaš to je bio jedan od uvjeta ispunjenja projekta. Također sestri je uručena medicinska oprema i EKG.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here