Održan šesti sastanak s projektnim partnerima

0
599

U prostorijama udruge namijenjene za provedbu EU projekta održan je šesti sastanak s partnerskim udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o tri udruge: Udruzi specijalne policije iz DR RH, Zboru udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruzi „Rast“.

Sam projekt sufinanciran je putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja. Posvećen je poboljšanju kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Šesti sastanak održan je 10. ožujka 2021. godine u poslovnom prostoru Udruge za provedbu Projekta.

Na sastanku se izvjestilo partnerske udruge o provođenju aktivnosti u projektu i budućim aktivnostima projekta te problemima na koje je udruga naišla tijekom provedbe. Izvjestilo se o napretku projekta i nastavku rada svih zaposlenih gerontodomaćica i osobnih pomoćnica u četiri županije i ispunjavanju mjesečnih lista evidencija rada.

Medicinska sestra je zaposlena i radi bez problema s korisnicima, ispunjavajući evidencije lista. Promjena voditelja projekta je također spomenuta. Administrator je prešao na poziciju voditelja projekta, pa je zbog toga zaposlena nova osoba na mjesto administratora projekta. Navodi se i početak elementa projekta angažiranja liječnika koji je krenuo u obilazak korisnika.

Izvještava se i o daljnim koracima za ispunjenje preostalih elemenata u projektu poput izrade marketinškog plana i izrada dodatnih promotivnih materijala projekta, a spomenuto je kako je napravljen i službeni roll-up banner projekta.

Također izvještava se i o napretku i skorom završetku tečaja za gerontodomaćice. Izvještava se kako će se raditi i na ispunjavanju i slanju sljedećeg zahtjeva za nadoknadom sredstava Nacionalnoj zakladi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here