Održan 11. sastanak s projektnim partnerima

0
510

U prostorijama sjedišta udruge održan je 11. sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o sljedećim udrugama: Udruga specijalne policije iz DR RH, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga „Rast“.

Projekt je sufinanciran putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja, te je fokusiran na poboljšanje kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Jedanaesti sastanak održan je 14.siječnja 2022. godine u prostoru Udruge u Dubravi 220.

Na 11. sastanku se izvjestilo partnerske udruge o stanju trenutnih aktivnosti i budućim aktivnostima projekta. Izvještava se o napretku projekta ističući kako sve gerontodomaćice i osobne pomoćnice rade posao bez problema, vodeći evidencije rada koje se potom šalju Nacionalnoj zakladi na uvid. Medicinska sestra je otišla sredinom studenog iz projekta na drugo radno mjesto. Službeno vozilo se više ne koristi za korisnika Zdravka Rašića jer je preminuo, no koristi se za druge korisnike. Uz njega je još preminuo korisnik Ivan Grdić. Pronašli smo i uključili još nekolicinu novih korisnika u projekt. Izrađen je i plaćen marketinški plan projekta što je jedan od uvjeta ispunjenja projekta.

Izvjestilo se i o tome kako liječnik također obilazi korisnike drugi i završni put i vodi evidencijske liste, što je jedan od uvjeta ispunjenja elementa projekta. Raspravlja se i o tome kako ispuniti element troška izrade vrednovanja pružatelja usluge, volonterskom radu i objavama vijesti na stranici projekta. Raspravljalo se i o proceduri i dokumentaciji vezanoj za slanje završnog zahtjeva za nadoknadom sredstava i završnog izvješća.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here