Održan 10. sastanak s projektnim partnerima

0
597

Održan 10. sastanak s projektnim partnerima

U prostorijama sjedišta URV 2. gbr Gromovi održan je deseti sastanak s partnerskima udrugama koje su uključene u realizaciju projekta „Budimo zajedno“ (UP.02.2.2.10.0034). Radi se o sljedećim udrugama: Udruga specijalne policije iz DR RH, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga „Rast“.

Projekt je sufinanciran putem Europskog socijalnog fonda i Ministarstva hrvatskih branitelja, te je fokusiran na poboljšanje kvalitete života hrvatskih branitelja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Deseti sastanak održan je 28. listopada 2021. godine u prostoru Udruge u Dubravi 220.

Na desetom sastanku se izvjestilo partnerske udruge o trenutnom stanju projekta, njegvoim aktivnostima, problemima i budućim aktivnostima projekta. Udruge se izvijestilo kako sve gerontodomaćice i osobne pomoćnice te medicinska sestra rade posao i ispunjavaju evidencije rada. U to je uključeno i službeno vozilo kojim se pomaže u prijevozu korisnika u bolnicu, što je evidentirano putni nalozima, izvještajima i putnim radnim listama.

Plaćeni troškovi poput marketinškog plana, zaostale plaće i ostalog su plaćeni sa zakašnjenjem zbog evidentiranog problema kašnjenja s isplatom zahtjeva od strane Zaklade. S uboičajenih dva mjeseca razlike od predaje zahtjeva do plaćanja produžilo se na četiri mjeseca, čime je otežano funkcioniranje i planovi za ispunjenje ostalih elemenata. Partnerske udruge ponudile su moguća rješenja za nastali problem.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here