Odigrana nogometna utakmica između Veterana Gromova i Selekcije veterana HNS-a

U povodu obilježavanja 28. obljetnice ustrojstva 2. gbr Gromovi, u Petrinji na stadionu NK Mladost 17. svibnja  odigrana je prijateljska nogometna utakmica veterana Gromova i Selekcije veterana HNS-a.

Utakmica je bila zanimljiva i protekla u prijateljskom nadmetanju. Na terenu su bili uspješniji nogometaši Selekcije veterana HNS-a i pobjedili su ekipu veterana Gromova s 5:1.

Ekipe su nastupile u sastavima:

GROMOVI: Drago Matanović-kapetan, Vedran Kovačević,  Ivan Klarić, Sanjin Lalić, Davor Kunert, Alen Bešić, Dario Kovačević, Slavko Vujić, Joso Radošević, Matias Dražetić, Zdravko Ivanković, Nenad Vlahovac, Dražen Jambrečina, Krešimir Vuk, Ivica Ivančić, Saša Mikočević, Željko Starčević, Igor Ognjenović i Igor Baniček.

HNS: , Stipe Brnas-kapetan, Tomislav Gavrić, Robert Radić, Mijo Kovačević, Ivica Antolić, Darko Jozinović, Matija Štefančić, Hrvoje Štrok, Mate Filipović, Segej Jakirović, Milan Marinić, Branimir Bizjak, Saša Dmitrović, Siniša Klobučar, Alen Ferček i Aleksandar Franjić.

Susret su sudili suci: Emir Trklja, Vlado Crnolatac i Tomislav Mioković.

foto: Nenad Stražanac