Odavanje počasti poginulim, umrlim i nestalim Gromovima u Domovinskom ratu povodom 30. obljetnice ustrojstva 2. gbr Gromovi po cijeloj Hrvatskoj

U sklopu obilježavanja 30.obljetnice osnivanja 2.gardijske brigade Gromovi organizirano je da se danas u 11 sati diljem lijepe naše upali svijeća i položi ruža.

Veterani gromova su u mjestima i gradovima  Zagreb – groblje Mirogoj – Zid boli Velika Gorica, Dugo Selo, Krapina, Varaždin, Karlovac, Duga Resa, Slunj, Ogulin, Ozalj, Novigrad, Sisak, Petrinja, Glina, Dvor na Uni, Kostajnica, Sunja, Virovitica, Vodice, Vukovar, Brgat Delnice, Rijeka, Čabar. Prezid i posebna zahvala braći po oružju u Livnu Mostaru i Posušju.   Još po mnogim drugim mjestima zapaljene su svijeće i položene ruže kao spomen na sve poginule, nestale i umrle Gromove…….

ovo je samo manji dio fotografija obilaska spomenika ,grobova i mjesta gdje su gromovi odali počast povodom 30.obljetnice.