Objavljen natječaj za upis polaznika/polaznica u program upisa u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka, odnosno pravosudni policajac te za upis za program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022. /2023. godini.

0
613

Poštovani,

 

molim Vas da upoznate  braniteljske udruge da je  objavljen natječaj za upis polaznika/polaznica u program upisa u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka, odnosno pravosudni policajac te za upis za program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022. /2023. godini.

  1. Program upisa u III. razred Policijske škole „Josip Jović“  za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka za 100 učenika/ca za potrebe MUP-a i 25 učenika/ca za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave „ Pravosudni policajac“,

rok za podnošenje prijava do 1. kolovoza 2022. godine 

Natječaj za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ možete naći na poveznici:

https://mup.gov.hr/UserDocsImages/Natjecaji/2022/Natjecaj%20za%20upis%20ucenika%20u%20III.%20razred%20Policijske%20skole%20Josip%20Jovic.pdf

  1. 2Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 480 polaznika/polaznica

rok za podnošenje prijava je do 15. 8. 2022. godine.

Natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih možete naći na poveznici:

https://mup.gov.hr/UserDocsImages/Natjecaji/2022/Natjecaj-za-upis-polaznika-policajac-policajka-2022-2023.pdf 

Skrećemo pažnju da je tijekom školovanja besplatno osigurano sljedeće: stipendija, smještaj i prehrana, oprema (školski pribor, udžbenici, sportska oprema i odora), te polaganje vozačkog ispita kao i sudjelovanje u sportskim i kulturnim aktivnostima.. Navodimo da nakon školovanja polaznike čeka siguran posao, mogućnost napredovanja i nastavak školovanja.

U svrhu promoviranja natječaja u prilogu Vam dostavljamo plakate „Postani policajac/policajka,“ te plakat “Postani pravosudni policajac“, kratak pregled programa, rokova i uvjeta za prijem, te Vas molimo da sa navedenim upoznate braniteljske udruge čiji bi članovi svoju djecu obavijestili o navedenom natječaju te motivirali za prijavu za navedene natječaje.

Isto tako, u cilju promocije navedenog natječaja, dostavljamo Vam i poveznice na video spotove Policijske akademije, koji promoviraju zanimanje policajac/policajka:

Postani policajac 2022 – https://youtu.be/lTqGfcEdakg

Postani policajac 2022 – Jeli policijska škola baš za tebe?  https://youtu.be/VCW4WupoDFg

Postani policajac 2022 – Jedan dan polaznika Policijske škole – https://youtu.be/835B8AOcvYE

 

 

S poštovanjem,

Policijska službenica

      Davorka Kosić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here