Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara u Zagrebu

0
1097

naslovna

U organizaciji Kluba veterana 148. brigade HV-e i Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja,  a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović u Zagrebu se  provodi obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Ovogodišnje obilježavanje provodi se pod sloganom „I reći ću vam samo još jednu stvar zapamtite Vukovar“.

Pozivamo sve  vas hrvatske branitelje Grada Zagreba i veterane Gromova  u četvrtak 17. studenog u 18,00 sati na paljenje lampaša duž ulice grada Vukovara u Zagrebu. U 18,30 sati ispred koncertne dvorane V. Lisinskog pozivamo vas na paljenje lampaša u obliku slova Vukovara. Nakon toga slijedi molitva i kraći prigodni program hrvatskih dramskih i glazbenih umjetnika.

U petak 18. studenog u 19,00 sati u crkvi Sveta Mati Slobode služit će se Sveta Misa za sve poginule umrle i nestale hrvatske branitelje žrtve Vukovara, Škabrnje i Domovinskog rata. Nakon Sv. Mise u 20,00 sati koncert„Zapamtite Vukovar“- Simfonijskog orkestra Hrvatske vojske, Zbora i orkestra Policijske akademije.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here