Obavijest o podjeli kapa i uplatama članarine

0
859

U prostorijama Udruge u Zagrebu, Avenija Dubrava 220 u ovom će tjednu u četvrtak, 4. srpnja i petak 5. srpnja 2013. godine biti organizirano dežurstvo zbog podjele kapa udruge i uplata članarina.

Pozivamo članove Udruge 2. gbr Gromovi iz središnjice koji su podmirili članarinu za 2013. godinu da podignu svoju kapu Gromova (šiltericu). Članovi koji nisu do sada podmirili tekuću članarinu uplatnicama, mogu je podmiriti u ova dva dana u prostorijama udruge ili i dalje uplatnicom koju su dobili uz kalendar događanja i božićnu čestitku krajem 2012. godine. Članovi koji nisu iz Zagreba ili Zagrebačke županije odnosno oni koji neće moći doći u prostorije Udruge, kapu će moći podići tijekom godine na nekoj od aktivnosti udruge na kojoj će sudjelovati. Ova informacija se ne odnosi na članove Udruge iz Podružnica, jer oni će, ako već nisu, svoju kapu dobiti u svojim Podružnicama.

Također u četvrtak i petak, 4. i 5. srpnja bit će omogućeno i učlanjivanje novih članova Udruge. Podsjećamo da se osim učlanjenja u prostorijama udruge isto može učiniti i elektronskim putem sukladno uputama na našoj mrežnoj stranici  http://www.udruga2gbr-gromovi.hr/sve-o-udruzi/test1/ , kako to već mnogi čine.

Dežurstvo – četvrtak,    4. 7. 2013. od 17,00 do 19,00 sati

Dežurstvo – petak,         5. 7. 2013. od 11,00 do 13,00 sati 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here