Najava: Predstavljanje Gromova u emisiji „Branitelji danas“ Z1 Televizije

0
1170

Povodom 22. obljetnice osnivanja 2. gardijske brigade „Gromovi“, u četvrtak 16. svibnja u 18,00 sati možete pogledati emisiju o braniteljskoj populaciji Z1 Televizije „Branitelji danas“. Emisija se realizira u živo, a 2. gardijsku brigadu u Domovinskom ratu, kao i Udrugu ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ predstavit će brigadni general Drago Matanović,jedan od ratnih zapovjednika Brigade i umirovljeni brigadir Mile Krišto, jedan od ratnih načelnika stožera Brigade i predsjednik URV 2. gbr Gromovi.

Emisija „Branitelji danas“ Z1 Televizije od nedavno se prikazuje i postigla je već veliku gledanost. Polusatna emisija „Branitelji danas“ redovito se prikazuje svakog četvrtka u 18 sati. Projekt emisije pokrenula je Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba uz potporu Grada Zagreba i njegovog Odjela za branitelje kao glavnog koordinatora. Sa svrhom uključivanja i aktivnog sudjelovanja svih zainteresiranih udruga osnovan je Uređivački kolegij (savjet) emisije u kojemu sudjeluju predstavnici zainteresiranih udruga, a u kojemu sudjeluje i predstavnik URV 2. gbr „Gromovi“.

O svakoj budućoj emisiji u kojoj će biti predstavljena 2. gardijska brigada „Gromovi“ ili njeni ratni veterani branitelji  bit ćete obaviješteni putem Mrežne stranice Udruge 2. gardijske brigade „Gromovi“.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here