Najava: obilježba 22. obljetnica obrane Novigrada i zadarskog zaleđa u akciji „Maslenica“

0
946

Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi i ove godine već tradicionalno sudjelovat će 14. veljače 2015.g. u obilježbi 22. obljetnice obrane Novigrada i zadarskog zaleđa u akciji HV-e „Maslenica“ a u kojoj je nemjerljiv doprinos dala i legendarna 2. gardijska brigada Gromovi.

Program obilježavanja u Novigradu započinje u 11,00 sati  polaganjem vijenaca i komemoracijama na spomen obilježjima poginulim pripadnicima HRM-a i 2. gardijske brigade „Gromovi“. Nakon odavanja počasti i domjenka u Novigradu, odlazi se na polaganje vijenaca na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u susjedni Paljuv.

Udruga ratnih veterana 2. gbr Gromovi organizira prijevoz autobusom na relaciji-Sisak- Petrinja-Zagreb-Karlovac-Novigrad-Paljuv.

Svi zainteresirani veterani Gromova za organizirani odlazak s URV 2. gbr Gromovi trebaju se ovisno o mjestu boravišta prijaviti sljedećim osobama:

 

Područje Grada Zagreba i Z. Županije–Krešimir Maretić mob: 091/88 34 176

Područje Sisačko-moslavačke županije – Branko Kolarić mob: 099/80 57 231

Područje Karlovačke županije – Milan Valentić mob: 098/66 75 69

 

Zainteresirani za odlazak na obljetnicu akcije Maslenica“ trebaju se prijaviti najkasnije do 10.veljače 2015. god. Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 50,00 kn kao garantni polog za putovanje. Detalje o putovanju (vrijeme i mjesta ukrcaja i dr.) svi prijavljeni dobiti će od voditelja puta prije samog putovanja. Molimo žurne prijave zbog ograničenog broja  mjesta u autobusu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here